Isolatieparels Voor Bodemisolatie

Gasprijzen stijgen naar recordhoogte! Is uw vloer of kruipruimte niet, of slecht  geïsoleerd? Bespaar nu fors op uw energierekening door uw kruipruimte door Grimbergen Isolatietechniek te laten isoleren!

Wij Helpen U Graag Met Uw Isolatie

Grimbergen is gespecialiseerd in de isolatie van uw metselwerk gevels en de begane grondvloer. Benieuwd naar de mogelijkheden?

EPS HR++ Parels

Als in de kruipruimte echt weinig ruimte beschikbaar is en er veel leidingen lopen, dan kiest Grimbergen Isolatietechniek voor de EPS HR++ parels voor bodemisolatie. Deze grijze parels zijn geschikt voor uw kruipruimte en voegen zich makkelijker in alle hoekjes en gaten.

Doordat de HR++ parel waterafstotend zijn, zorgen deze ervoor dat uw kruipruimte blijvend vochtvrij blijft. De HR++ parel die Grimbergen Isolatietechniek plaatst op de bodem van uw kruipruimte zijn als gevolg van de lage volumieke massa milieuvriendelijk en helpen mee aan de energiebesparing en reductie van CO2 uitstoot.

Vocht condenseert op het punt waar vochtige lucht in contact komt met een koud oppervlak.

Uiteraard vindt condensatie ook plaats onder de vloer in uw woning. Doordat Grimbergen isolatietechniek de HR++ parels op de bodem plaatst, wordt het dauwpunt verlaagd naar de bodem van de kruipruimte waardoor het vocht uit uw vloer wegtrekt. Geen vocht betekent een fijner leefklimaat in uw woning en voorkoming van schade bij bijvoorbeeld houten en betonnen vloeren, constructies, leidingen en ophangbeugels.

Mocht er water in uw kruipruimte staan dan zullen de EPS parels op het water blijven drijven.

EPS staat voor geëxpandeerd polystyreen en kent vele benamingen, zoals piepschuim en tempex.

Met een laagdikte van ca. 20 cm. EPS isolatie parels kunnen wij een isolatie waarde van Rbf  van 4,6 m2K/W  behalen.

Meldcode ISDE: KA18453 Isoplus parels – bodemisolatie

Voordelen Van HR++ Parels

  • Geschikt voor krappe ruimtes
  • Vochtwerend
  • Blijft drijven op water in de kruipruimte
  • Goede isolatiewaarde
  • Werkzaamheden binnen 1 dag (deel) klaar
  • Besparing op de stookkosten kunnen op jaarbasis oplopen tot 3 – 5 m3 gas per m2 bodemoppervlakte.

De Werkwijze Van Grimbergen Isolatietechniek

Inspectie van de kruipruimte door de adviseur

Voordat wij gaan isoleren wordt eerst door onze adviseur gekeken of de kruipruimte geschikt is. Zo moet de kruiphoogte voldoende hoog zijn om met de slangen de isolatiematerialen in te brengen. De kruipruimte wordt visueel geïnspecteerd. Er wordt gekeken of er verschillende compartimenten zijn en of die bereikbaar zijn, of eenvoudig bereikbaar gemaakt kunnen worden. De adviseur meet ook het oppervlakte van de vloer op.  De adviseur bespreekt de mogelijkheden met de cliënt. Na het uitbrengen van de offerte en de opdrachtverlening wordt in onderling overleg de datum van de uitvoering vastgesteld.

Benieuwd Naar De Isolatie Kosten?

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op