Isolatiechips Voor Bodemisolatie

Gasprijzen stijgen naar recordhoogte! Is uw vloer of kruipruimte niet, of slecht  geïsoleerd? Bespaar nu fors op uw energierekening door uw kruipruimte door Grimbergen Isolatietechniek te laten isoleren!

Wij Helpen U Graag Met Uw Isolatie

Grimbergen is gespecialiseerd in de isolatie van uw metselwerk gevels en de begane grondvloer. Benieuwd naar de mogelijkheden?

EPS Chips

Bestaande woningen, kantoren, scholen en overige gebouwen kunnen wij voorzien van de isolerende en vocht remmende laag isolatie chips op de bodem van de kruipruimte.

De isolatie chips bestaan uit geëxpandeerd Polystyreen (EPS). De chips worden toegepast als bodemisolatie in de kruipruimten. Bestaande woningen, kantoren, scholen en overige gebouwen kunnen wij voorzien van de isolerende en vocht remmende isolatie chips.

De kruipruimte van een gebouw heeft veelal een groot effect op het woongenot, het leefklimaat en het wooncomfort in de bewoning boven de kruipruimte. Een kruipruimte is vaak vochtig. Als deze vochtige lucht in de woonruimte komt veroorzaakt dit schimmel, stank en gezondheidsklachten en dit kan leiden tot hogere energie- en onderhoudskosten.

Producteigenschappen

– Het is geëxpandeerd schuim van polystyreen (EPS)
– Het breekt niet af, is volledig recyclebaar en derhalve milieuvriendelijk
– Het neemt geen vocht op en drijft op water
– Het is niet giftig en het is bestand tegen schimmels en humuszuren

Meldcode ISDE: KA18779 Chips – bodemisolatie

Met een laagdikte van ca. 26 cm. EPS isolatie chips kunnen wij een isolatie waarde Rbf van 3.22 m2K/W  en een Rd van 4.1 m2K/W behalen.

Meldcode ISDE: KA18779 Chips – bodemisolatie

Voordelen: van EPS Isolatie Chips

  • Het is een relatief lage investering met een hoog rendement
  • Besparing op de stookkosten kunnen op jaarbasis oplopen tot 3 – 5 m3 gas per m2 bodemoppervlakte.
  • De levensduur van de in kruipruimten aanwezige gas- en cv-leidingen wordt verlengd en vragen om minder onderhoud
  • Veroorzaakt weinig overlast tijdens het aanbrengen
  • Toegang tot de kruipruimte blijft mogelijk.
  • Bij onderhoudswerkzaamheden aan leidingen kunnen de chips eenvoudig opzij geduwd worden.

De Werkwijze Van Grimbergen Isolatietechniek

Inspectie van de kruipruimte door de adviseur

Voordat wij gaan isoleren wordt eerst door onze adviseur gekeken of de kruipruimte geschikt is. Zo moet de kruiphoogte voldoende hoog zijn om met de slangen de isolatiematerialen in te brengen. De kruipruimte wordt visueel geïnspecteerd. Er wordt gekeken of er verschillende compartimenten zijn en of die bereikbaar zijn, of eenvoudig bereikbaar gemaakt kunnen worden. De adviseur meet ook het oppervlakte van de vloer op.  De adviseur bespreekt de mogelijkheden met de cliënt. Na het uitbrengen van de offerte en de opdrachtverlening wordt in onderling overleg de datum van de uitvoering vastgesteld.

Benieuwd Naar De Isolatie Kosten?

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op