Radiatorisolatie

Gasprijzen stijgen naar recordhoogte! Heeft u radiatoren die achter slecht geïsoleerde panelen van kozijnen staan, of wilt u extra besparen? Dan kan Grimbergen isolatietechniek uw radiatoren voorzien van TONZON HR isolatiefolie. Wij doen dit alleen in combinatie spouwmuur- vloer- of bodemisolatie.

Wij Helpen U Graag Met Uw Isolatie

Grimbergen is gespecialiseerd in de isolatie van uw metselwerk gevels en de begane grondvloer. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Een radiator straalt warmte uit naar de verkeerde plekken zoals een koude muur achter de radiator, of een slecht geïsoleerd paneel in een kozijn. Dat is jammer want veel warmte gaat verloren door deze koude gevel. Grimbergen Isolatietechniek heeft de oplossing voor dit probleem met TONZON HR radiatorfolie.

De folie die Grimbergen Isolatietechniek plaatst bevestigen wij met kleine magneetjes. De radiatorfolie doet dus onzichtbaar werk en is een stuk effectiever dan de ouderwetse folie die op de muur bevestigd werd.

Snel geld terugverdienen met goed geïsoleerde radiatoren!

De radiatorfolie die Grimbergen Isolatietechniek bevestigt, voorkomt 96% warmtestraling naar de muur waardoor deze oplossing zeer efficiënt is. De prijzen zijn afhankelijk van de oppervlakte van een radiator. Neem vrijblijvend contact op met Grimbergen Isolatietechniek en laat u adviseren of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Benieuwd Naar De Isolatie Kosten?

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op