Diensten

Bij het isoleren van je woning komt heel wat kijken. Wij als Isolatie expert bieden een aantal diensten aan. Bekijk hieronder al onze diensten en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vragen?

Heb je vragen over onze diensten of naar ons bedrijf zelf? Neem dan contact met ons op.

Spouwmuurisolatie

Meest economische isolatiemaatregel. Bespaart veel energie. Warm in de winter, koel in de zomer! Zeer korte terugverdientijd.

Vloerisolatie

Verhoogt comfort door warmere vloer, verlaagt energierekening. Milieuvriendelijke oplossingen.

Bodemisolatie

Prima isolatie oplossing als vloerisolatie niet mogelijk is. Bespaart energie, verhoogd comfort

Leiding Isolatie 2

Isolatie CV Leidingen

Gasprijzen stijgen naar recordhoogte! Zijn uw cv-leidingen niet geïsoleerd? Bespaar nu fors op uw energierekening door uw cv-leidingen door Grimbergen Isolatietechniek te laten isoleren! Wij doen dat alleen in combinatie met vloerisolatie of bodemisolatie.

Radiator Isolatie

Gasprijzen stijgen naar recordhoogte! Heeft u radiatoren die achter slecht geïsoleerde panelen van kozijnen staan, of wilt u extra besparen? Dan kan Grimbergen isolatietechniek uw radiatoren voorzien van TONZON HR isolatiefolie. Wij doen dit alleen in combinatie spouwmuur- vloer- of bodemisolatie.

Ventilatie Kruipruimte

Voor extra ventilatie van de kruipruimte boren wij met een diamantboor een rond gat door de spouwmuur. Hier komt een kunststof koker in die aan de buitenzijde wordt afgedekt met een muisdicht rooster. Dit doen wij in combinatie met spouwmuur-vloer- of bodemisolatie.

Hydrofoberen Gevels

Gevels met zeer poreus metselwerk en poreuze voegen, kunnen soms aanleiding geven tot vochtdoorslag na  langdurige zware regen. In die situatie kan het wenselijk zijn om de gevels te hydrofoberen nadat er spouwmuurisolatie is aangebracht. Grimbergen isolatietechniek kan dit voor u verzorgen. Dit doen wij in combinatie met spouwmuurisolatie.

Waarom Grimbergen?

Grimbergen Isolatietechniek is een isolatiebedrijf dat werkt in de regio Noord- en Zuid-Holland en Utrecht. Wij zijn gespecialiseerd in de na-isolatie van uw spouwmuren, begane grondvloeren of de bodem. Onze teams isoleren uw woning deskundig met materialen met de hoogste isolatiewaarde. Hiermee realiseert u een forse energiebesparing en verbetert u het wooncomfort. Warm in de winter, koel in de zomer! 

Voordat wij aan de slag gaan komt er altijd een deskundige adviseur die onderzoekt wat er in uw situatie mogelijk is en vrijblijvend een offerte uitbrengt. O ja, als isoleren niet mogelijk is dan melden wij dat ook.