Spouwmuurisolatie In Utrecht

Bespaar veel geld in tijden van inflatie! Zijn uw spouwmuren niet, of slecht geïsoleerd? Bespaar nu fors op uw energierekening door uw spouwmuren door Grimbergen Isolatietechniek te laten isoleren!

Wij Helpen U Graag Met Uw Isolatie

Grimbergen is gespecialiseerd in de isolatie van uw metselwerk gevels en de begane grondvloer. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Grimbergen Isolatietechniek

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren specialist in spouwmuurisolatie in Utrecht, dan kunt u rekenen op Grimbergen Isolatietechniek. Wij maken gebruik van hoogwaardige isolatiematerialen en geavanceerde technieken om uw woning te isoleren, zodat u zo efficient mogelijk energie kunt besparen. Door het isoleren van uw spouwmuren wordt de warmte in uw huis beter vastgehouden en vermindert u uw energiekosten. Grimbergen Isolatietechniek biedt persoonlijk advies en een snelle en efficiënte installatie van de isolatie. Met de hulp van Grimbergen Isolatietechniek kunt u genieten van een comfortabeler en energiezuiniger huis in Utrecht en omgeving.

Alles Over Spouwmuurisolatie Weten?

Als u meer wilt weten over spouwmuurisolatie, dan kunt u eenvoudig navigeren naar de spouwmuurisolatie pagina. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te maken over het isoleren van uw spouwmuren. Op deze pagina wordt uitgelegd wat spouwmuurisolatie precies inhoudt, welke voordelen het biedt en hoe het proces van isoleren in zijn werk gaat. Daarnaast vindt u op deze pagina ook informatie over de materialen die Grimbergen Isolatietechniek gebruikt en wat de kosten zijn van spouwmuurisolatie.

Hoe Gaan Wij Te Werk?

Inspectie van de spouwmuur   

Voordat wij gaan isoleren wordt eerst door onze adviseur gekeken of de spouw geschikt is. Zo moet de spouw breedte minimaal 30 mm zijn en mag er geen puin in de spouw zitten. Met een endoscoop wordt een visuele inspectie van de spouw uitgevoerd.  Dit kan door de open stootvoegen of door gaatjes te boren in de gevel die na inspectie weer netjes worden afgedicht. De adviseur meet ook het oppervlakte van het metselwerk op, waarbij ook rekening wordt gehouden met het gedeelte van de spouwmuur dat onder het maaiveld doorloopt tot de funderingsbalk. Na het uitbrengen van de offerte en de opdrachtverlening wordt in onderling overleg de datum van de uitvoering vastgesteld.

Gebruikte isolatiematerialen spouwmuurisolatie

Grimbergen isolatietechniek werkt met twee isolatiematerialen die beiden zeer geschikt zijn voor het isoleren van de spouwmuren;

Bekijk Ook Onze Blog Artikelen

Hoe lang gaat spouwmuurisolatie mee?

De meeste huizen worden gebouwd met een spouwmuur. Een spouwmuur bestaat uit een binnenmuur en een buitenmuur met daartussen een lege ruimte. Door deze lege ruimte ontsnapt er veel warmte. Met een spouwmuurisolatie wordt deze lege tussenruimte gevuld met...

Isoleren en het verven van spouwmuren

Isoleren en het verven van spouwmuren

Het schilderen van na-geïsoleerde spouwmuren is alleen verantwoord als een damp-open verfsysteem wordt gebruikt. Als een dampremmende verf wordt gebruikt kunnen vochtproblemen ontstaan. Of een verf damp-open of dampremmend is, kan je te weten komen bij de...

Benieuwd Naar De Isolatie Kosten?

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op