Overige Diensten

In combinatie met het isoleren van de spouwmuur, de vloer of de bodem bieden wij u extra diensten aan.

Bekijk hieronder deze diensten en neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vragen?

Heb je vragen over onze diensten of naar ons bedrijf zelf? Neem dan contact met ons op.

Isolatie CV Leiding

Gasprijzen stijgen naar recordhoogte! Zijn uw cv-leidingen niet geïsoleerd? Bespaar nu fors op uw energierekening door uw cv-leidingen door Grimbergen Isolatietechniek te laten isoleren! Wij doen dat alleen in combinatie met vloerisolatie of bodemisolatie.

Radiator Isolatie

Gasprijzen stijgen naar recordhoogte! Heeft u radiatoren die achter slecht geïsoleerde panelen van kozijnen staan, of wilt u extra besparen? Dan kan Grimbergen isolatietechniek uw radiatoren voorzien van TONZON HR isolatiefolie. Wij doen dit alleen in combinatie spouwmuur- vloer- of bodemisolatie.

poreus metselwerk hydrofoberen

Hydrofoberen Gevels

Gevels met zeer poreus metselwerk en poreuze voegen, kunnen soms aanleiding geven tot vochtdoorslag na  langdurige zware regen. In die situatie kan het wenselijk zijn om de gevels te hydrofoberen nadat er spouwmuurisolatie is aangebracht. Grimbergen isolatietechniek kan dit voor u verzorgen. Dit doen wij in combinatie met spouwmuurisolatie.

Ventilatie Kruipruimte

Voor extra ventilatie van de kruipruimte boren wij met een diamantboor een rond gat door de spouwmuur. Hier komt een kunststof koker in die aan de buitenzijde wordt afgedekt met een muisdicht rooster. Dit doen wij in combinatie met spouwmuur-vloer- of bodemisolatie.