Tonzon Beton Isolatie

Gasprijzen stijgen naar recordhoogte! Is uw vloer niet, of slecht geïsoleerd? Bespaar nu fors op uw energierekening door uw vloer door Grimbergen Isolatietechniek te laten isoleren!

Wij Helpen U Graag Met Uw Isolatie

Grimbergen is gespecialiseerd in het isoleren van uw gehele huis. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Betonnen Vloeren Met Tonzon Driekamer Thermoskussens.

Grimbergen Isolatietechniek gebruikt het systeem met drie lagen alufolie. Grimbergen isoleert vlakke betonnen vloeren en zogenaamde balken-broodjes vloeren met de Tonzon Thermoskussens. Deze bestaan uit drie reflecterende folies met drie afgesloten, niet geventileerde luchtcompartimenten. De isolatie wordt met slagpluggen en stukjes gewapend kunststof tegen de betonbalken of tegen de vlakke betonvloer bevestigd. De kopse kanten worden met dubbelzijdig tape zorgvuldig dichtgeplakt en mechanisch bevestigd tegen de fundering. De Thermoskussens worden zorgvuldig om het bestaande leidingwerk gevouwen. Werk voor specialisten! Op deze wijze wordt een perfecte aaneengesloten reflecterende laag gevormd over het volledige oppervlak. Dit geeft een bijzonder hoge Rc-waarde van tenminste 5,0 m2K/W volgens Attest 20210393GK van Bureau BCRG.

 

De sterk isolerende werking van Tonzon wordt veroorzaakt door reflectie van de drie alu-lagen én de stilstaande lucht in de kussens. 

Om de isolatie aan te brengen is een hoogte van minimaal 50 cm nodig tussen de onderkant van de vloer en de bodem van de kruipruimte. Is die niet beschikbaar, staat er water in de kruipruimte of wemelt het van de leidingen, dan moeten we overgaan tot bodemisolatie. Zie de tab Bodemisolatie.

De innovatieve thermoskussens reflecteren de warmte die door de betonnen vloer komt terug naar boven. Zo blijft de warmte in de woonkamer. De sterk isolerende werking van Tonzon wordt veroorzaakt door reflectie van de drie alu-lagen én de stilstaande lucht in de kussens. Door het correct installeren van de thermoskussens door Grimbergen Isolatietechniek voorkomt u dat de warmte de kruipruimte instraalt.

Door de combinatie bodemfolie en isolatie behoren optrekkende kou- en vochtproblemen tot het verleden! Doordat de vloer nu veel warmer is, is die droger en bestaat er praktisch geen kans meer op het ontstaan van schimmels. Er zal ook veel minder last van huisstofmijten zijn.

 

Technische Voordelen Van Isoleren met Tonzon Thermokussens Voor Betonnen Vloeren.

  • De werkzaamheden bij één woning kunnen meestal binnen een dag worden afgerond.
  • Hoge isolatiewaarde.
  • U krijgt 10 jaar garantie op het systeem.
  • Zeer milieuvriendelijke oplossing door geringe massa.

Benieuwd Naar De Isolatie Kosten?

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op