Nu 25% korting Isoleren was nog nooit zo aantrekkelijk!!

Deze winter is Grimbergen Isolatietechniek uit Lisse gestart met de Winteractie Bodemisolatie. 

Bodemisolatie is dé oplossing voor vochtproblemen in de kruipruimte!

Als vloerisolatie bij u niet mogelijk is door de aanwezigheid van plassen water in de kruipruimte, dan is bodemisolatie met EPS chips of EPS ++ parels dé aangewezen oplossing om toch energie te besparen én vochtproblemen op te lossen.

Als u deze winter de bodem van uw kruipruimte door ons laat isoleren, dan krijgt u 25% korting op de reguliere prijs. Door deze aanbieding is bodemisolatie nog nooit zo aantrekkelijk geweest. Naast de korting die wij geven heeft u ook nog recht op ISDE Subsidie! Hiermee wordt bodemisolatie wel héél aantrekkelijk!

Grijp uw kans en maak een afspraak met een van onze adviseurs. Zij inspecteren uw kruipruimte op toegankelijkheid en geschiktheid en brengen vervolgens geheel vrijblijvend een offerte uit.

Bel ons op 0252 258020, of vraag hier om een afspraak met een van onze adviseurs. Mailen kan ook; info@grimbergenisolatie.nl Als u snel reageert op deze aanbieding dan zit u er deze winter nog warmpjes bij!

Wat komen wij doen?

De EPS chips worden in een laag van 26 cm gemiddeld op de bodem aangebracht. De warmte kan vanwege de dikke isolatielaag niet meer vanuit de vloer in de bodem verdwijnen. Daarnaast voorkomt de isolatie de verdamping van vocht waardoor het veel droger wordt in de kruipruimte. Als er heel weinig ruimte is brengen wij EPS ++ parels aan in een laagdikte van 20 cm. De isolatie blijft gewoon drijven op aanwezige plassen water en neemt geen vocht op.

Voordelen bodemisolatie

  • Lage investering met behoorlijk rendement
  • Besparing op de stookkosten 2 tot 5 m3 gas per m2 vloer per jaar1)
  • Minder CO2 uitstoot
  • Kruipruimte wordt veel droger
  • Nauwelijks overlast bij het aanbrengen
  • Verbetering van het energielabel
  • Toegang tot kruipruimte blijft mogelijk, EPS chips kunnen makkelijk opzij worden geschoven
  • EPS chips zijn recyclebaar

*Besparingen zijn afhankelijk van de hoogte van de kruipruimte, de situering van de woning en de binnentemperatuur. Bij vloerverwarming zonder vloerisolatie is de besparing aanzienlijk meer.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Vraag Een Offerte Aan.